Hvordan en ultralyds luftfugter virker

Tør luft er et fælles problem i koldt vejr og i varme klimaer. En ultralyds luftfugter kan hjælpe med at løse problemer forårsaget af tør luft. Disse kan bruges i næsten alle rum i dit hus, herunder køkken og soveværelse. De bør ikke anvendes i et badeværelse, så luftfugtigheden er generelt højere i badeværelser. Du kan finde disse befugtere i hjem forbedring butikker eller på internettet.

Mennesket er mest komfortabel, når fugtigheden i luften er mellem 30 og 50%. Når luften er tørrere, kan du opleve symptomer som en tilstoppet næse, ondt i halsen, tør hud, tørre hår, en tør hoste, kløende øjne eller næse bløder. Lav fugtighed forårsager problemer i dit hjem. Over tid forårsager tør luft træ i din hårde trægulve og boligudstyr til at tørre ud. I ekstreme tilfælde kan det blive sprødt og knæk. Statisk elektricitet er et andet fælles problem med tør luft.

Fordelene ved en ultralyds luftfugter

Vandet i disse befugtningsapparater er ikke opvarmet. Dette er en god feature, hvis maskinen skal bruges i et barns værelse. Der er ingen fare for forbrændinger, fordi der er ingen varmt vand. Disse befugtningsapparater er meget stille, når du kører, så dit barns søvn ikke vil forstyrres.

Ultralyd ikke oprette hvidt støv, der er fælles med varm tåge befugtere. Dette støv er resultatet af mineraler i vandet bliver frigivet til luften. Toemreroversigten.dk – her får du en god pris på tømrerarbejde Denne støvet på møblerne. Ultralyd maskiner har en metal platform inde at fangsterne dette støv og holder det fra at blive frigivet i luften.

Hvordan en ultralyds luftfugter virker

Ultralyd befugtere tilføre fugt til luften ved hjælp af højfrekvente lyd vibrationer. Disse vibrationer oprette en ultra fin tåge i luften. En metal mellemgulvet inde i maskinen vibrerer med en høj hyppighed. Dette skaber tågen. Størrelsen af dette apparat er mindre og mere kompakt end andre luftbefugtere. Dette gør det muligt at passe let på ethvert møbler.

Nogle nyttige funktioner på disse maskiner omfatter en justerbar ramme for tåge kontrol. Du kan justere disse maskiner til mere eller mindre fugt i luften. Mange har en indbygget humidistat at måle niveauet af fugt i luften. Dette hjælper dig med at holde luftfugtigheden i den ønskelige niveau. Hvis niveauet stiger for højt, kan du slå tåge ned eller fra. Du kan købe disse separat, hvis din luftfugter ikke kommer med en.

Bruge en ultralyds luftfugter sikkert

Den største bekymring med disse befugtningsapparater er vandet ikke opvarmet. Dette udgør en fare for mikroorganismer bliver frigivet til luften. Tilstedeværelsen af svampesporer og bakterier i luften forværrer allergi eller astma og kan forårsage sygdom. Heldigvis er der nogle ting du kan gøre for at bidrage til at mindske denne risiko.

o Skift vandet i luftfugter efter hver brug. Tøm beholderen og skylles med ferskvand. Brug et håndklæde til at tørre det ud helt.

o fyld med frisk vand lige før hver brug. Dette forhindrer skimmelsporer vokser i stillestående vand tømrer randers.

o urenheder i dit vand fra hanen kan finde vej i luften, forårsager irritation. Både mineraler og tilsætningsstoffer, der anvendes til at rense den offentlige vandforsyning, såsom klor kan forårsage irritation. Den bedste måde at undgå dette er at bruge destilleret eller flaske vand, eller overveje at have en vand purifier installeret for at rense alle dine vand.

o Clean og desinficere vandet kammer regelmæssigt. Du finder instruktioner til dette i din instruktionsbog. Brug et desinfektionsmiddel til at dræbe enhver mikroorganismer, der kan forblive. Kommercielle luftfugter rengøringsmidler sælges i butikker og på internettet til dette formål.

o høje niveauer af fugtighed i luften føre til vækst af svampesporer. Holde niveauet i rækken 30-50%. En humidistat vil hjælpe dig med at overvåge dette. Hvis din maskine ikke har en, købe en separat én for at være sikker.

o en separat luftfilter, såsom en hepa kan hjælpe fjerne enhver skimmelsporer eller forurenende stoffer fra luften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.