Få råd til et nyt grafikkort

Har du lige opgraderet din computer, men du mangler stadig at opgradere dit grafikkort. Men du ved ikke så meget om computere, hvilket kort du skal købe, hvor du får mest for pengene, hvilket kort som passer til dit behov, om det skal være highend eller lowend. Der er mange ting man skal inkludere i sine overvejelser før man køber det, da det hurtigt kan kræve at man skal opgradere igen.

Hvilket kort skal du købe

Det kan være svært at finde ud af hvilket kort du skal købe, da der er forskel på alle kort selvfølgelig og producenterne af kortene. Der er også forskel på hvilket kort som fungere bedst sammen med resten af dit system, om du har AMD eller Intel i din computer. Hvis du har et AMD system, så er det bedste mærke du kan købe af grafikkort til din computer, noget der hedder Radeon grafikkort, De fungere bedst sammen med AMD systemet. Hvis du derimod har et Intel system, ville det bedst optimale være at købe Geforce grafikkort, ikke fordi du ikke kan sætte et Geforce grafikkort i dit AMD system eller omvendt, der er bare ting der fungere bedre sammen. Så du får mest muligt ud af din computer.

Hvor skal jeg købe

Der findes mange forhandlere af grafikkort i Danmark, deres priser er ikke de samme så du kan hurtigt komme til at skulle smide, flere hundrede kroner for et kort som du kunne få et andet sted billigere. Det er derfor en fantastisk ide at sætte dig ned og undersøge, hvilket kort du skal købe, hvor du kan finde det billigst, man skal dog holde sig fra ”populære” forhandlere da de kræver flere penge fordi deres navn måske står der på, en god ide er at gå på pricerunner og søge.

Hvad er dit behov

Er du hardcore gamer eller er du casual gamer, så skal du finde ud af hvor kraftigt et kort du skal bruge, fordi hvis du er hardcore gamer og vil spille spil i høj grafik med mest mulige FPS, så kræver det selvfølgelig et godt og kraftigt grafikkort. Men er du derimod en casual gamer som kun spiller engang imellem, så behøver du ikke at gå ud og smide mange tusind kroner for et nyt grafikkort, når du kan gå ud og købe et grafikkort i mellemklassen, som kan yde mere end hvad dit behov er.

Hvor mange penge skal du bruge

Det kommer selvfølgelig an på overstående, hvis du er highend gamer og skal ud og købe nyt grafikkort, måske endda 2 grafikkort så koster det en del penge. Da du kan få kort der koster helt op til 12.000 kr. stykket, dog er det sjældent man har brug for så meget kraft i en pc. Men det er muligt at du skal ud og smide i hvert fald 8.000 kr. som minimum, det er svært at finde plads i budgettet til så dyrt et grafikkort. Jeg vil anbefale at finde et lån på nettet, de bliver også kaldt sms lån hurtig udbetaling. Du skal ikke i kontakt med nogle mennesker, det eneste du skal gøre er at udfylde noget informationer online, så har du pengene på kontoen inden for 2 timer, En super smart valgmulighed.