5 Tips til behandling af reumatoid Arthritis smerter

Gør du lider af leddegigt og har måttet forlade tager din recept smerte medicin på grund af skadelige bivirkninger? Er du på udkig efter naturlige alternativer til at hjælpe dig med at beskæftige sig med den smerte, at du står over for gør dagligdags opgaver? Hvis svarene på disse spørgsmål er ja, så er de følgende tips til at lindre leddegigt lige hvad du har blevet venter nemlig.

1-den vigtigste ting, som enhver kan gøre for deres kroppe er at udøve. Dette omfatter dem, der lider af leddegigt samt. Men, ikke hver øvelse er velegnet til lider af gigt smerter. De øvelser, som er gjort behovet for at være godt for muskel, mens ikke at blive ødelæggende for leddene. En god øvelse for dem, der lever med leddegigt, faktisk for alle, er at gå. Walking er en god lav effekt aktivitet, der ikke lægge unødvendige pres på leddene. Andre alternativer til fods cykling eller gå i en pulje.

2 – emnet motion som en måde at lindre smerten ved gigt fører ind i en anden tip. Det er meget vigtigt at indarbejde balancering øvelser i din daglige rutine. For eksempel, er vandaerobic og Tai Chi to typer af balancing øvelser. Ã…rsagen til disse typer af aktiviteter er, at afbalancere er en meget effektiv måde at styrke uden unødigt pres på leddene. Men hvis leddene begynder at gøre ondt, aktiviteten skal stoppes. Hvis smerten fortsætter mere end et par dage, ville det være klogt at konsultere din læge.

3-Hvis du lider af smerter i reumatoid arthritis, er det en god ide at koncentrere sig om dit samlede kropsvægt. Hvis dette er et problem for dig, tale med din læge om måder, der er egnet for dig at tage det ud. Når du har at gøre med nogen form for gigt smerter, gør den ekstra vægt det værre. Overvej dette; der er omkring 30 pund af magt placeret på knæ for hver ti pounds af vægt, der udføres. Evnen til at miste 10 pounds medfører derfor effektivt 30 pounds af kraft at blive løftet fra knæet.

4 – nogle reumatoid arthritis syge finde at anvende varme eller kolde komprimerer kan bidrage til at lindre nogle af smerterne, der er knyttet til deres tilstand. Når du bruger denne metode til smertelindring, er der en simpel regel at huske, ice reducerer smerte, mens varmen vil løsne leddene og øge blodgennemstrømningen.

5 – denne næste tip, mens ikke en faktiske behandlingsmulighed, er meget vigtigt at din følelsesmæssige velvære. Uddan dig selv om din tilstand, dette vil forbedre din holdning samt fjerne elementet af overraskelse. Mange mennesker er bange for at stille spørgsmål, når de står med en invaliderende sygdom, de bare vente på de dårlige ting at starte sker og mange ender deprimeret. Være en af mennesker, Spørg din læge, Spørg venner, forskning, lære så meget som du kan om leddegigt, så du bedre kan beskæftige sig med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *