Astma behandling medicin kan ikke være værd side effects

Som med de fleste konventionelle medicin gør når man virkelig tænker de bivirkninger, der narkotika kan have, det man spørge sig selv hvis de er værd at blive ordineret og bruges både af de medicinske broderskab og sårbare patienter. Til astma behandling er dette ingen undtagelse.

Har lidt af astma personligt fra en alder af 7 (nå, det er første gang, jeg kan huske at have et angreb) at ca 7 år siden, kan jeg sige, første hånd, at jeg stærkt tror de fleste astmamedicin ikke kan bare være værd brug.

Første gang jeg fik at vide, “Hey, der er ingen kur mod astma”, jeg husker at tænke som et barn: “Hvad, mener du at fortælle mig, hvis nogen legende klapper mig på ryggen, eller hvis jeg griner hårdt på noget, jeg skulle altid være bange for et astmaanfald?”

Gudskelov… de var forkerte. Astma er faktisk helbredes og med billig og sund fornuft metoder på det. Desuden, når et opdager hvordan, man faktisk kan se mest almindelige astmamedicin som latterlige propaganda hyped op for at gøre en sorteper på de udsatte og desperate syge af denne luftvejssygdomme.

Nu venner, Ventolin som en inhalator eller oral medicin, er velsagtens den mest foreskrevne fra medicin for astmakontrol. Undersøgelser har dog vist, at dette stof kan faktisk forårsage mere skade end gavn i forhold til astma behandling.

Da ikke to mennesker er ens, symptomer på disse bivirkninger variere fra patient til patient, dog her er nogle af bivirkningerne som afsløret af forskning i at skrive denne artikel og måske det kan styre de gældende for at overveje andre måder at håndtere med dette respiratorisk lidelse naturligvis.

Bivirkninger af denne populære stof omfatter:

1. ryster, normalt af hænder (tremor)

2. nervøsitet

3. hovedpine

4. hurtigere end normal hjerterytme (takykardi)

5. bevidsthed om din hjerterytme (hjertebanken)

6. muskelkramper

7. lavt kalium i blodet (hypokaliæmi)

8. uventede forsnævring af luftvejene (paradoks bronkospasme)

De bivirkninger, der er anført ovenfor kan ikke omfatte alle dem, der er rapporteret af det stof fabrikanten. Yderligere oplysninger om andre mulige risici forbundet med denne medicin, kan du altid se på hvad lægemiddelproducenter har anført på selve emballagen.

På dette tidspunkt, efterlader det spørgsmålet om, hvilke alternative behandlinger af astma kan bruges og er der nogen ved alle.

Faktisk er der og selv om der er et andet emne i sig selv, hvad der virkede for mig (og er i kraft i den “ånde bevarer Program for astmatikere” udviklet af russiske, Dr. Buteyko) var en drastisk ændring i min kost, nogle milde åndedrætsøvelser som beslægtet med Yoga ( Jeg tog denne fysiske kultur som terapeutisk middel til bygning fitness efter år skulle være indendørs) og andre fornuftige metoder såsom at undgå overdreven kolde, støv og lignende. De sidste skridt er imidlertid mere forebyggende foranstaltninger mere end noget andet.

Vejrtrækning er selve essensen af levende, astma behøver ikke være en barriere længere i din eksistens og du behøver ikke bruge bivirkning belæsset narkotika på, til at begrænse den. Der er vellykkede metoder til behandling af din astma derude. Da de arbejdede for mig og flere andre, der har brugt dem, er chancerne, de kan arbejde for dig.

Her er at trække vejret friere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.